На фона всички звездни раздели, които се случиха тази година, има

...
На фона всички звездни раздели, които се случиха тази година, има
Коментари Харесай

Голямата новина на Ванеса Хъджинс

На фона всички звездни раздели, които се случиха тази година, има една двойка, може ни връща вярата, че любовта не е изгубена. И това са Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър.
 The Black Kaiser събира още веднъж Мадс Микелсен и Ванеса Хъджинс
Ванеса Хъджинс още веднъж би трябвало да бъде избавена

В продължението на " Полар "

Двамата се срещат по малко необикновен метод, а точно по време на онлайн групова медитация в Zoom. Тогава актрисата остава впечатлена от бейзболиста, открива го в обществените мрежи и стартира да му написа.

" Ако желая нещо или някого, тръгвам след него. Мисля, че няма нищо срамно да направиш първата крачка ", споделя  в The Drew Barrymore Show през май 2021 година

Всъщност, за първи път се заприказва, че двамата излизат по срещи през ноември 2020 година, когато са видяни да се държат за ръце в Лос Анджелис. Година по-късно, на премиерата на кино лентата на Хъджинс Tick... Tick... Boom! те вършат и дебюта си на червен килим като двойка. И явно връзките им се развиват повече от добре, тъй като през февруари афишират и годежа си.

На идващия месец в изявление за People  споделя, че предлагането на Коул Тъкър я е изненадало, макар че е знаела, че то в един миг ще пристигна. " Бяхме говорили за това, само че не чаках да се случи по метода, по който се случи и сега, в който се случи. Определено ме хвана неподготвена и плаках доста ", добавя актрисата.

За подготовката за сватбата тя споделя малко повече в. Тогава Ванеса Хъджинс признава, че планирането е сложен развой и много се колебае по отношение на мястото за церемонията. А по отношение на годеника си Коул Тъкър, споделя, че той просто е склонен с всяко нейно решение.

Организацията на сватбата обаче очевидно въпреки всичко е вървяла безпрепятствено, защото през октомври актрисата отпразнува и моминското си празненство. От фрагментите, които е споделила в Instagram профила си, излиза наяве, че тя и приятелките ѝ несъмнено са се забавлявали.

А както повелява традицията, след моминското празненство идва ред и на най-важното и значително събитие, а точно сватбата. От People разбираме, че Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър към този момент са минали под венчилото и са си споделили заветното " да " на гала в Тулум, Мексико.
 Ванеса Хъджинс и спекулациите, че актрисата е бременна
Бременна ли е Ванеса Хъджинс

Отговорът от самата актриса

През уикенда в X (преди Twitter) се е появила фотография на актрисата, до момента в който е на плажа, облечена в бяла рокля. Още нещо, което подсказва, че щастливото събитието в действителност към този момент се е състояло, е сторито в Instagram профила на колежка на Хъджинс, качено също от тропическия плаж в Тулум.

Vanessa Hudgens tied the knot????
— Sandra (@SandraaAyman)
Потвърждение от страна на Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър, че към този момент публично са семейство, обаче към момента няма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР